La Societat Musical Orriols ofereix l’últim concert del cicle Cultura als barris

Este dissabte 21 de novembre a las 12 i mitja del matí tindrà lloc l’últim concert de música de banda programat per l’Ajuntament de València dins del seu cicle Cultura als barris. Estarà a càrrec de la banda de la Societat Musical Orriols dirigida per Vicent Catalá Borrás.

 Amb esta actuació conclouen els 24 concerts oferits en esta edició per d’altres agrupacions pertanyents a la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval).

El president de Cosomuval, Miguel Hernández, valora “l’aposta del consistori per seguir donant suport a la cultura en temps de crisi, i possibilitar així que el públic torne a gaudir de l’activitat de les societats musicals, unes entitats fonamentals en el teixit cultural de la nostra ciutat que s’han vist greument afectades per la crisi sanitària”.

Els concerts van començar el passat 26 de setembre i en ells han participat, a més de la banda d’Orriols, les del l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís, Agrupació Musical Santa Cecília del Grao, Societat Musical Poblats Marítims, Centre Instructiu Musical de Torrefiel, Agrupació Musical Benicalap, CIM de Benimaclet, Agrupació Musical de Massarrojos, SIOAM de  Benimàmet, CIM Castellar-Oliveral, Societat Unió Musical de Tres Forques, Agrupación Musical San José de Pignatelli, Societat Musical Unió de Pescadors, Agrupació Musical Sant Isidre, SIM El Palmar, Agrupación Musical Patraix, Agrupació Musical Gayano Lluch, CIM Tendetes i A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad.

A més del cicle Cultura als Barris, COSOMUVAl també ha participat en el de Cultura als Pobles, que ha inclòs tres concerts de les bandes de la Unió Musical Santa Cecilia de Castellar-Oliveral, Unió Musical Centre Històric i Amics de la Música de Benifaraig.