El president de Cosomuval, Miguel Hernández, i el secretari Manolo Teruel, s’han reunit hui amb la vice alcaldessa de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez, per tal d’abordar assumptes que afecten a les 27 societats musicals membres. Sandra Gómez ha reiterat la seua voluntat de millorar els espais a l’aire lliure de la ciutat propiciant la construcció de pèrgoles als parcs i jardins que puguen ser utilitzats per les nostres agrupacions, com així passarà amb la pèrgola de l’Albereda, que serà rehabilitada gràcies a la iniciativa de la Coordinadora a través dels pressupostos participatius. Així mateix, quan siga possible es reprendran els concerts al Mercat de Colón, es posarà en marxa un cicle de concerts en els centres de majors i es farà la Fira de les Bandes, inicialment prevista per a 2020 i que va ser ajornada per la pandèmia.

Gómez ha demanat també la participació de Cosomuval i les seues bandes en els actes commemoratius de l’Any Berlanga que es desenvoluparan des de juny de 2021 a juny de 2022 a través de diferents iniciatives.

Finalment, la vice alcaldessa ha mostrat el seu suport a les societats musicals de la ciutat per la greu situació econòmica que travessen degut a la crisi del coronavirus i s’ha compromès a donar suport a les iniciatives que es plantegen per a articular ajudes econòmiques extraordinàries per al sector.