Encetem noves vies de col·laboració amb la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de València. El president de Cosomuval, Miguel Hernández, en companyia del secretari Manuel Teruel i la vocal Aina Thous, han mantingut este matí una reunió de treball amb la regidora Maite Ibáñez i tècnics del servei d’educació, per tal d’abordar projectes conjunts per a connectar i potenciar l’activitat de les escoles de música amb els col·legis de la ciutat.

Ajuntament i Cosomuval desenvoluparan diverses iniciatives, entre elles un projecte educatiu que done visibilitat a les societats musicals i aporte valor als xiquets i xiquetes d’educació infantil i primària d’escoles municipals, mitjançant tallers, concerts, audicions, etc a càrrec de professorat de les nostres escoles de música. Així mateix, s’estudiarà la participació de les escoles de Cosomuval en projectes municipals com la campanya “València ciutat educadora” i s’iniciaran contactes amb el Conservatori Municipal José Iturbi de València, un centre molt vinculat a Cosomuval perquè són molts els alumnes que continuen allí  els seus estudis i amb el qual es poden crear sinèrgies molt interessants.

Des de Cosomuval s’ha informat també a la regidora de projectes que porten endavant com el Fòrum d’Escoles de Música i la Fira de les Bandes, que es desenvoluparan al llarg de 2022 si la situació així ho permet, i que la regidora ha valorat molt positivament.

En la fotografia, d’esquerra a dreta, Miguel Hernández (president de Cosomuval), Marina Scarpati (cap de secció de projectes educatius), Pilar Mallón (cap de servei), Maite Ibáñez (regidora), Aina Thous (vocal de Cosomuval) i Manuel Teruel (secretari de Cosomuval).