Membres de Cosomuval s’han reunit amb la regidora del PP a l’ Ajuntament de València Júlia Climent, per tal de parlar sobre la situació de les societats musicals de la ciutat. Durant l’encontre Climent s’ha interessat pels problemes que a hores d’ara afecten les nostres entitats, com ara les conseqüències que la pandèmia han tingut tant a nivell econòmic com quant a l’activitat en les escoles de música i en el referent als actes musicals que, poc a poc, s’estan reprenent.

Miguel Hernández, Manolo Asensio i Manolo Teruel han comentat amb la regidora projectes com una proposta adreçada a la regidoria d’educació per a desenvolupar tallers didàctics als col•legis municipals o la recent reunió mantinguda amb Lucía Beamud al voltant de la necessitat de flexibilitzar els expedientes que han de presentar les societats musicals a l’hora de celebrar actes a l’espai de domini públic, així com la posada en marxa del Pla d’Igualtat de la Coordinadora. Durant la llarga reunió s’ha parlat també de les campanyes Cultura als barris i pobles de València, els concerts al Mercat de Colón o les subvencions Next Generation i la possibilitat de que aquestes ajudes arriben al col•lectiu musical d’alguna manera. Júlia

Climent s’ha posat a disposició de la Coordinadora per a qualsevol assumpte i s’ha acomiadat dels representants de Cosomuval fins al pròxim 19 de febrer, quan assistirà de nou al Fòrum d’Escoles de Música que tindrà lloc al Palau de la Música.