El passat diumenge 27 de febrer va tindre lloc la tradicional Entrada de Bandes de les festes falleres de 2022. Un any més, 10 agrupacions de la Coordinadora de Societats Musicals federades de la ciutat de València (Cosomuval) van desfilar pels carrers de la ciutat.

El recorregut es va iniciar als jardins de la Glorieta, continuant pel carrer la Pau, Sant Vicent, Sang i plaça de l’Ajuntament. Allí tots els músics interpretaran conjuntament el pasdoble El Fallero sota la batuta de la directora Marita Primo.

Encapçalats per l’escola de tabal i dolçaina de la Junta Central Fallera, per part de la Coordinadora van participar l’ Agrupación Musical San José de Pignatelli, Agrupació Musical Santa Cecília del Grau, Falla Jerónima Galés Lit. Pascual i Abad, Ateneo Musical del Puerto, Banda de Música Campanar, Cmd Natzaret, Centro Instructivo Musical Banda de Torrefiel, CIM Benimaclet, Centro Instructivo Musical Castellar-Oliveral i C.I.M. TENDETES. També van desfilar la Unió Musical de Benimodo i l’Agrupació Musical Santa Cecilia de Sedaví.

GALERIA FOTOGRÀFICA: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.5019345718127401&type=3