El diumenge 26 de febrer les bandes de la Coordinadora de Societats Musicals federades de la ciutat de València (Cosomuval) van participar en  la XIX Entrada de Bandes que organitza l’Ajuntament de València i la Junta Central Fallera.

La desfilada començava a les 11:30 hores del matí des de la plaça de la Verge passant per la plaça de la Reina, carrer Sant Vicent fins arribar a la Plaça de l’Ajuntament.

Encapçalada per l’Escola de Tabal i Dolçaina de la JCF, enguany les agrupacions participants van ser SIOAM de Benimàmet, SIM El Palmar, Societat Musical Barri de Malilla, Societat Musical la Unió de Tres Forques, Sociedad Musical Poblados Marítimos, Sociedad Musical Unión de Pescadores El Cabanyal, Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí, Unió Musical Santa Cecília de Castellar – l’Oliveral, Societat Musical de Benifaraig i Unió Musical “Centre Històric” de Valencia

Com a invitada va participar la Banda Simfònica d’Aldaia.

Per a tancar l’acte va desfilar l’ Agrupació Musical Santa Cecília del Grau, també pertanyent a Cosomuval, amb Adrià Sánchez Castelló al front, encarregat de dirigir a tots els músics que van interpretar conjuntament el pasdoble “El fallero”.

FOTOGALERIA

Durante 2023 la Coordinadora de Societats Musicals federades de la ciutat de València celebra el seu 40 aniversari, per a la commemoració del qual prepara un ampli programa d’actes que es farà públic pròximament.