Agrupación Musical Gayano LLuch

Aquesta Agrupació Musical va començar la seua activitat dins del casal de la Falla que dóna nom a la societat un 2 de maig de 1.994, amb l’única ajuda del que segueix sent el seu director Rafael Vizcaíno Cambra.

Durant 2019, l’entitat celebra el seu XXV Aniversari. 25 anys al llarg dels quals han pogut gaudir de la música, però sobretot, conèixer a persones que han estat durant aquests anys donant-li el seu suport i als quals donen les gràcies.

Des de l’any 1995 pertany a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i des de l’any 1996, a la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (COSOMUVAL).

En l’actualitat en la seua Escola de Música reben formació al voltant de 200 persones de totes les edats amb l’objectiu d’incorporar-se a qualsevol de les formacions i conjunts instrumentals dels quals disposa l’entitat. En la seua escola destaca especialment el Jardí Musical, on comencen a gaudir de la música des dels 3 anys.

Es tracta d’una societat oberta, familiar i sobretot propera tant als veïns del barri, com a les persones que l’han conegut per familiars o amics i que han decidit formar juntament amb tots els seus components l’Agrupació Musical Gayano Lluch.

Cal destacar la gran aposta del seu director en formar dins la societat la Gayano Women’s Band, primera formació bandística d’Espanya constituïda únicament per dones, les quals en la gran majoria dels casos són a més mares d’alumnes, motius més que suficients per a seguir agraint-les el seu enorme i constant esforç.

L’Escola de Música Gayano Lluch s’ha inscrit en el Registre de Centres Docents de la Comunitat Valenciana, dependent de la Consellería d’Educació, Recerca, Cultura i Esport, la qual cosa suposa un gran pas en la seua cerca per l’excel·lència en l’ensenyament musical.

Lamentablement l’entitat no pot admetre molts més alumnes per falta d’espai, quedant persones amb ganes d’aprendre, en llista d’espera, la qual cosa els obliga a sol·licitar de l’Administració major ajuda municipal per a poder disposar d’infraestructures externes de les quals hui dia l’entitat no disposa.


Ver Sociedades Musicales Federadas de la Ciudad de Valencia en un mapa más grande

Scroll al inicio