Cinc bandes de música participen este cap de setmana en el cicle Cultura als Barris

culturaalsbarris2018verticalEls concerts de música de banda del cicle Cultura als barris que organitza l’Ajuntament de València tornen el cap de setmana vinent. En aquesta ocasió se celebraran cinc concerts: dos el dissabte 27 i tres el diumenge 28.

La música començarà el dissabte a les 17 hores en el barri de Sant Marcel·lí on actuarà la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí dirigida per Juan Carlos López Luján. Mitja hora més tard, però en el barri de Benicalap, tindrà lloc un concert de l’Agrupació Musical Benicalap, sota la direcció de Vicente Faubel Vidagany.

Ja el diumenge a les 12h, la Banda de música de Campanar oferirà un concert en el barri de Campanar dirigida per Juan José Navarro Brisa, i a les 12:30h en el barri de Trinitat, actuarà la banda de la Societat Musical Els Orriols encapçalada pel seu director Óscar Vaquerizo Moya.

El cap de setmana conclourà a les 17h en el barri de Malilla amb el cinquè concert a càrrec de l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís que dirigeix Dídac Bosch Alcaina.

Estes actuacions formen part dels 21 concerts a càrrec de bandes pertanyents a la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval) que inclou aquest cicle.

La resta d’actuacions tindran lloc als barris de Torrefiel, la Llum, Cabanyal-Canyamelar i Malva-rosa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio