Concert de Cultura als barris de la banda de la Falla Jerónima Galés

Concert de Cultura als barris de la banda de la Falla Jerónima Galés

La música de banda continua present este cap de setmana en el cicle Cultura als barris de l’Ajuntament de València amb un concert diumenge 15 de novembre a les 12 i mitja de la banda de l’Associació Cultural Falla Jerònima Galés-Litógrafo Pascual Abad en el barri de Natzaret.

L’actuació se suma als 24 concerts previstos en esta edició del cicle a càrrec de d’altres tantes agrupacions pertanyents a la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval).

El president de Cosomuval, Miguel Hernández, Miguel Hernández, agraeix “l’aposta del consistori per seguir donant suport a la cultura en temps de crisi, i possibilitar així que el públic torne a gaudir de l’activitat de les societats musicals,  unes entitats fonamentals en el teixit cultural de la nostra ciutat que s’han vist greument afectades per la crisi sanitària”.

La pròxima i última agrupació que actuarà en Cultura als barris serà la de la Societat Musical Orriols, que ho farà el diumenge 21 de novembre en el barri de Trinitat.

A més dels concerts, Cultura als barris inclou altres propostes como ara poesia, monòlegs d’humor, tallers de manualitats, jocs populars, teatre infantil, màgia, cinema, conta contes, circ, òpera, etc que arribaran a un total de 24 barris.

Scroll al inicio