Concert de la Banda Simfònica de la ciutat de València als Jardins del Palau

Una gran banda formada per músics d’agrupacions de la Coordinadora de Societats Musicals de la ciutat de València (COSOMUVAL) i de la comarca València ciutat de la FSMCV oferirà un concert el divendres 8 d’octubre a partir de les 19:30 hores en els Jardins del Palau. L’actuació s’inscriu en el cicle de concerts gratuïts organitzats pel Palau de la Música de València que tindran lloc del 6 al 9 d’octubre.

Sota la direcció de Celia Torá Mateo, l’agrupació interpretarà un programa que porta per títol “Sons de festa” el qual està integrat per obres molt coloristes i rítmiques d’Ignacio Sánchez, Francisco Esteve, Saúl Gómez, Ramón García i Soler, Juan Bautista González, Francisco Valor, Rafael Mullor, Amando Blanquer, José Rafael Pascual, Enrique Alborch i José Padilla. Consultar PROGRAMA.

El programa ha sigut assajat durant les últimes setmanes per l’agrupació i la seua directora, que han treballat de debò per tal d’oferir una mostra de la nostra música que inclou l’estrena de la peça Ciutat de València del compositor Juan B. González Martínez.

L’entrada és lliure i l’aforament és limitat. El públic pot aconseguir les seues localitats mitjançant reserva prèvia en la web del Palau: www.palauvalencia.com.

Scroll al inicio