CONCERT DE LA ORQUESTRA SIMFÒNICA DEL CIM BENIMACLET

Després de l’èxit de concert a l’Ateneu Mercantil, el proper dissabte 26 de maig, a les 19:30,  l’Orquestra Simfònica del CIM Benimaclet actuarà en un espai únic del nostre territori: L’Esglèsia de la Sang de la localitat de Llíria.

Obres de Charpentier, Corelli, Andel, Astor Piazzolla, Arthur Franckenpohl i David E. Stone, dirigides per Alex Puchades Romero,  delectaran els assistents.

dissabte 26 de maig a les 19.30 hores

Programa :

PRIMERA PARTE

Te Deum             Charpentier.

Rigaudon             Handel.

Concerto Grosso  IV Corelli.

  • Adagio-Allegro
  • Adagio
  • Vivace
  • Allegro

SEGUNDA PARTE

Oblivión Astor Piazzolla.

Saxofón: Pep Domínguez

Star Lake Suite Arthur Frackenpohl.

1. Pizzicato March

2. Sarabande

3. Minuet

4. Barcarolle

5. Finale

Latin American Album David E. Stone.

1. The Thrush

2. The Sparrow

3. The Blackbird

Història:

L’Orquestra Simfònica del Centre Instructiu Benimaclet es crea en la primavera del 2001, i està integrada, fonalmentalment, per estudiants de corda de l’Escola de Música “Hipòlit Martínez” del CIM.

Ha interpretat concerts en diversos auditoris de la Comunitat Valenciana: Benimaclet, Auditori de Torrent, Palau de la Música de València, etc.

Ha realitzat actuacions didàctiques per distints col·legis i centres educatius amb l’objectiu de promoure els instruments de corda.

Ha treballat, fins el moment, un repertori de compositors variats en époques i nacionalitats, des de J. Fachellbel, A. Vivaldi, G.F. Handel, J.S Bach, Beetoheben, J. Haydn, etc fins a contemporanis, com E.Cosseto i Vangelis.

Orquestra CIM Benimaclet

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio