Concert Solidari al Micalet

Banda de Música de l’Associació Cultural Falla General Barroso-Litògraf Pascual i Abad

Banda Simfònica Centre Instructiu Musical de Benimaclet

CARTEL MUSICA TRAZ. OK 

Nota de premsa conjunta amb motiu del concert solidari en favor de la Plataforma Antidesnonaments, que es celebrarà el dissabte 19 d’octubre de 2013, a les 12:00 hores, al Teatre Micalet, de València

 

*   *   *

 

Enguany, la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València s’ha proposat l’organització de diversos actes de caràcter benèfic i sol·lidari. En sintonia amb aquesta iniciativa, les nostres bandes de música celebraran el pròxim dissabte 19 d’octubre, a les 12:00 hores, al Teatre Micalet, de València, un concert conjunt.

Atesa la greu situació que viuen moltes famílies valencianes, que corren el risc de quedar-se sense casa, nosaltres decidírem que l’entitat beneficiària de la nostra actuació conjunta anava a ser la Plataforma Antidesnonaments.

Aquesta iniciativa solidària es fruït de la col·laboració de dos entitats musicals amb perfils diferents. Arrelades als barris de Patraix i Benimaclet al sud i al nord del Turia, respectivament—, les nostres bandes tenen els avantatges i els inconvenients de formar part de barris perifèrics.

La Banda de Música de l’Associació Cultural Falla General Barroso-Litògraf Pascual i Abad, fundada l’any 1995, és una realitat de dimensions reduïdes, però amb un fort tret que la caracteritza: és l’única que pertany a una comissió fallera, de manera que els seus components són, alhora, músics i fallers.

La Banda Simfònica del Centre Instructiu Musical de Benimaclet, fundada l’any 1910, és una de les societats musicals amb més tradició de la ciutat de València. Aquest caràcter l’ha sabut conjugar amb l’inquiet dinamisme i l’afany innovador propis de Benimaclet, un barri amb marcada presència universitària.

 

El cartell que publicita el concert ha estat realitzat, de manera desinteressada, per l’il·lustrador valencià Paco Roca, guanyador d’un premi Goya per Arrugas i Premi Nacional de Còmic 2008, qui enguany ha col·laborat amb la Falla General Barroso-Litògraf Pascual i Abad en el disseny del monument gran.

 

El concert es realitzarà en una sala emblemática de València: el Teatre Micalet, al qual volem agrair la seua amable i desinteressada col·laboració.

L’entrada-donatiu del concert té un preu de 5 euros, i es podrà adquirir, anticipadament, a les seus de les dues societats, i el mateix dia del concert en la taquilla del Teatre Micalet. Amb l’entrada es regalarà un cartell de l’acte.

 

 

 

Programa

 

Banda de l’Associació Cultural Falla General Barroso-Litògraf Pascual i Abad, dirigida per

En José San Antonio Velert:

 

         Manolete, pasdoble (P. Orozco i J. Ramos)

         Queen in concert, popurri de temes del grup Queen (arranjaments de J. Bocook)

         Orfeu als inferns, obertura (Offenbach-Ardenels)

 

Banda Simfònica del Centre Instructiu Musical de Benimaclet, dirigida per

En Ildefonso Martos Carretero:

 

         Pan y toros, pasdoble (F. Asenjo Barbieri)

         La Gran Vía, sarsuela (F. Chueca i J. Valverde)

         El Camino Real, fantasia llatina (A. Reed)

 

El concert clonclourà amb una actuació conjunta de les dues bandes, les quals interpretaran:

 

         Moment for Morricone, (E. Morricone)

 

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio