Concerts Día de la Música Valenciana

A fi de celebrar el Dia de la Música Valenciana en la seua edició de l’any 2009, la Generalitat Valenciana, a través de l’Institut Valencià de la Música (IVM) i de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), organitzadors en conjunt de l’esdeveniment, vol renovar la seua invitació a totes les Societats Musicals a assistir als concerts programats:

Dia 26 d’abril a les 11,30 hores, Auditori . Palau de les Arts de València
Dia 3 de maig a les 11,30 hores, Teatre Principal d’Alacant
Dia 10 de maig a les 11,30 hores, Auditori de Castelló

Participaran les bandes guanyadores de la XXX edició del Certamen de Bandes de Música de la Comunitat Valenciana: L’Harmonía Societat Musical d’Alacant, Sociedad Musical La Armónica de Cox i Asociación Musical Ciudad de Benicarló.

Per a finalitzar i conjuntament interpretaran l’obra “La Corte de Granada.Fantasía morisca” de Ruperto Chapí, obra elegida per a commemorar enguany el Dia de la Música Valenciana, sota la direcció del director José Fabra Catalá. L’entrada serà gratuïta.

L’IVM ha preparat una edició de l’obra per a enviar-la a totes les societats musicals.

Esperant la seua col·laboració i que aquesta celebració servisca per a un major coneixement i difusió del món de la música valenciana, reben una cordial salutació.

Inmaculada Tomás Vert
Directora gerent Institut Valencià de la Música

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio