Cosomuval es reuneix amb la regidora d’Educació de l’Ajuntament de València Maite Ibáñez

Encetem noves vies de col·laboració amb la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de València. El president de Cosomuval, Miguel Hernández, en companyia del secretari Manuel Teruel i la vocal Aina Thous, han mantingut este matí una reunió de treball amb la regidora Maite Ibáñez i tècnics del servei d’educació, per tal d’abordar projectes conjunts per a connectar i potenciar l’activitat de les escoles de música amb els col·legis de la ciutat.

Ajuntament i Cosomuval desenvoluparan diverses iniciatives, entre elles un projecte educatiu que done visibilitat a les societats musicals i aporte valor als xiquets i xiquetes d’educació infantil i primària d’escoles municipals, mitjançant tallers, concerts, audicions, etc a càrrec de professorat de les nostres escoles de música. Així mateix, s’estudiarà la participació de les escoles de Cosomuval en projectes municipals com la campanya “València ciutat educadora” i s’iniciaran contactes amb el Conservatori Municipal José Iturbi de València, un centre molt vinculat a Cosomuval perquè són molts els alumnes que continuen allí  els seus estudis i amb el qual es poden crear sinèrgies molt interessants.

Des de Cosomuval s’ha informat també a la regidora de projectes que porten endavant com el Fòrum d’Escoles de Música i la Fira de les Bandes, que es desenvoluparan al llarg de 2022 si la situació així ho permet, i que la regidora ha valorat molt positivament.

En la fotografia, d’esquerra a dreta, Miguel Hernández (president de Cosomuval), Marina Scarpati (cap de secció de projectes educatius), Pilar Mallón (cap de servei), Maite Ibáñez (regidora), Aina Thous (vocal de Cosomuval) i Manuel Teruel (secretari de Cosomuval).

Scroll al inicio