Cosomuval es reuneix amb la regidora del PP Júlia Climent

Membres de Cosomuval s’han reunit amb la regidora del PP a l’ Ajuntament de València Júlia Climent, per tal de parlar sobre la situació de les societats musicals de la ciutat. Durant l’encontre Climent s’ha interessat pels problemes que a hores d’ara afecten les nostres entitats, com ara les conseqüències que la pandèmia han tingut tant a nivell econòmic com quant a l’activitat en les escoles de música i en el referent als actes musicals que, poc a poc, s’estan reprenent.

Miguel Hernández, Manolo Asensio i Manolo Teruel han comentat amb la regidora projectes com una proposta adreçada a la regidoria d’educació per a desenvolupar tallers didàctics als col•legis municipals o la recent reunió mantinguda amb Lucía Beamud al voltant de la necessitat de flexibilitzar els expedientes que han de presentar les societats musicals a l’hora de celebrar actes a l’espai de domini públic, així com la posada en marxa del Pla d’Igualtat de la Coordinadora. Durant la llarga reunió s’ha parlat també de les campanyes Cultura als barris i pobles de València, els concerts al Mercat de Colón o les subvencions Next Generation i la possibilitat de que aquestes ajudes arriben al col•lectiu musical d’alguna manera. Júlia

Climent s’ha posat a disposició de la Coordinadora per a qualsevol assumpte i s’ha acomiadat dels representants de Cosomuval fins al pròxim 19 de febrer, quan assistirà de nou al Fòrum d’Escoles de Música que tindrà lloc al Palau de la Música.

Scroll al inicio