COSOMUVAL rep la Medalla d’Or de la Ciutat de València

IMG_0173La Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval) ha sigut guardonada hui dimecres 31 d’octubre per l’Ajuntament de València amb la Medalla d’Or de la ciutat com a mostra de reconeixement del seu treball en favor de la difusió del patrimoni musical valencià i el manteniment de professionals dedicats a la música. El guardó ha sigut recollit pel seu president, Miguel Hernández, a l’hemicicle del consistori. Junt a Hernández, han assistit a l’acte altres membres de la Junta Directiva de Cosomuval així com anteriors presidents de la Coordinadora en representació de tots i totes els que durant tant anys han treballat per les societats musicals de la nostra ciutat.

Cosomuval es va fundar a 1983. En aquell moment eren sis societats amb 250 professionals i vora 300 xiquetes i xiquets a l’escoles. En l’actualitat, la Coordinadora compta amb 26 societats musicals federades que desenvolupen una gran activitat artística al llarg de l’any amb actuacions i concerts, a més d’una intensa tasca educativa i social. Només els actes patrocinats per l’Ajuntament pugen a vora un centenar a l’any. Reuneixen 2.500 músics actius i les seues escoles de música acullen més de 3.400 estudiants i proporcionen treball al voltant de 400 professionals.

Per al president de Cosomuval, Miguel Hernández; “és una gran satisfacció rebre esta Medalla d’or de la ciutat, que es la màxima distinció que atorga l’Ajuntament i que ve a reconèixer i recolzar el treball que desenvolupem des de fa 35 anys per tal de promoure i defendre la tasca artística, social i cultural que porten endavant les nostres societats musicals en cada barri de la ciutat”.

Vore GALERIA DE FOTOS A FACEBOOK

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio