Cinc bandes participen este cap de setmana en Cultura als Barris

Cinc bandes participen este cap de setmana en Cultura als Barris

Un total de cinc bandes de música oferiran este cap de setmana concerts a diferents barris de la ciutat dins del cicle Cultura als barris. Una iniciativa de l’Ajuntament de València que es desenvolupa fins a l’1 de desembre, i que inclou, a l’igual que l’any passat, 21 concerts de música de banda a càrrec de formacions de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval).

Per al president de Cosomuval. Miguel Hernández, “és necessari que la música de les nostres societats musicals torne una vegada més als barris mostrant la gran tasca que desenvolupen a nivell artístic i musical i donant a conèixer al públic que constitueixen unes entitats fonamentals en el teixit cultural de la nostra ciutat”.

El dissabte 26 tindran lloc tres concerts, tots a les 17 hores. La banda de l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grau dirigida per Pere Adrià Sánchez Castelló actuarà a l’esplanada del parc d’Aiora. Per la seua banda, el CIM Benimaclet estarà a la plaça de Frai Lluís Colomer, al barri de La Carrasca dirigida per Ramón Ramírez Beneyto i la banda de l’Ateneu Musical del Port oferirà un concert al Parc de l’Ermita de Vera – Carrer de Cristóbal Llorens de la Malva-rosa sota la batuta d’ Isidro Coll Ballesteros.

La música de banda continuarà el diumenge 27 als barris de Nou Moles i la Creu del Grau, ón actuaran, respectivament, la SIOAM de Benimàmet a les 12h dirigida per Miguel Molina Ruiz i l’Agrupació Musical de Massarrojos a les 12:30 hores amb Idelfonso Martos Carretero al seu capdavant.

Les bandes participants en este cicle són les de la Societat Musical de Benifaraig, Centre de Música i Dansa de Natzaret, Centre Instructiu Musical de Torrefiel, Agrupación Musical San José de Pignatelli, A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad, Agrupació Musical Sant Isidre, Agrupació Musical Santa Cecília del Grao, CIM de Benimaclet, Ateneu Musical del Port, SIOAM Benimàmet, Massarrojos, Banda de Música de Campanar, Agrupación Musical Patraix, Agrupació Musical Gayano Lluch, Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí, Agrupació Musical Benicalap, Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís, Societat Musical Unió de Pescadors, CIM Tendetes i la Societat Unió Musical de Tres Forques.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio