Cultura als barris: CMD Natzaret i SM Barri de Malilla

culturaalsbarris2018vertical
El pròxim dissabte 22 de setembre a les 19 hores, la banda del CMD Natzaret oferirà un concert al barri de Natzaret i al dia següent, diumenge, a la mateixa hora, serà la banda de la Societat Musical Barri de Malilla la que actue al barri de Soternes. Les dos actuacions estan dins del cicle Cultura als barris que organitza l’Ajuntament de València i que enguany  inclourà un total de 21 concerts de música de bandes pertanyents a la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval).

La banda del Centre de Música i Dansa de Natzaret, sota la direcció de Vicent Roig Gimeno, interpretarà el dissabte obres del propi director així com dels compositors valencians Óscar Navarro, Teo Aparicio, Francisco Valor, Carlos Marqués i José Padilla i del belga Jacob de Haan.

Per la seua part, els músics de la banda de Malilla, dirigits per Daniel Belloví, han triat un programa integrat per peces d’Elvira Checa,  Ferrer Ferran,  Manuel Penella,  José Manuel Izquierdo,  Rafael Talens i José Padilla el qual es podrá escoltar el diumenge.

La resta de concerts tindran lloc als barris de la Carrasca, Sant Pau, Nou Molés, la Creu del Grau, Vara de Quart, la Creu Coberta, la Raïosa, Montolivet, Aiora, Sant Marcel·lí, Benicalap, Campanar, Trinitat, Malilla, Torrefiel, la Llum, Cabanyal-Canyamelar i Malva-rosa.

Com que des de l’Ajuntament s’ha volgut implicar als agents culturals locals, no podia faltar la música de banda ja que, en paraules de la regidora de Cultura, Glòria Tello, calia donar suport a estes entitats musicals, recordant que l’Ajuntament atorgarà a Cosomuval pròximament la Medalla d’Or de la ciutat, en reconeixement a la seua tasca artística i social.

En este sentit, des de la Coordinadora, es valora positivament la programació d’estos concerts, els quals contribuiran a fer arribar la música de banda a diferents punts de la ciutat, augmentant la visibilitat de les societats musicals valencianes.

SM Barri de Malilla 1 CMD Natzaret2018

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio