Les bandes tornen a estar a Cultura als barris

Les bandes tornen a estar a Cultura als barris

Un any més, les bandes de música de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval) tindran una presència significativa en la quarta edició del cicle Cultura als barris que organitza l’Ajuntament de València. El cicle, que es desenvolupa del 5 d’octubre a l’1 de desembre, inclourà, a l’igual que l’any passat, 21 concerts de música de banda.

Per al president de Cosomuval. Miguel Hernández, “és necessari que la música de les nostres societats musicals torne una vegada més als barris mostrant la gran tasca que desenvolupen a nivell artístic i musical i donant a conèixer al públic que constitueixen unes entitats fonamentals en el teixit cultural de la nostra ciutat”.

Les agrupacions de la Societat Musical de Benifaraig i Centre de Música i Dansa de Natzaret seran les encarregades d’inaugurar este cicle el pròxim dissabte 5 d’octubre. Els músics de Benifaraig dirigits per Jaume Castelló, actuaran a la Plaça de l’església dels Àngels del barri del Cabanyal-Canyamelar a les 17 hores. A la mateixa hora actuarà la banda de Natzaret a la plaça del Santissim Crist del mateix barri sota la batuta de Vicente Roig Gimeno. Al dia següent, diumenge 6 a les 12 hores, la música es traslladarà al barri de Malilla de la ma de la banda del Centro Instructivo Musical de Castellar Oliveral, que actuarà al carrer Olta dirigida per Manuel Baixauli Ferrer.

La resta de concerts tindran lloc als barris de Les Tendetes, Arrancapins, la Creu Coberta, Vara de Quart-Tres Forques, Aiora, La Carrasca, La Malva-rosa, Nou Moles, La Creu del Grau, Campanar, Soternes,  Torrefiel, La Llum, Benicalap, Montolivet, Sant Marcel·lí, Patraix i La Raïosa.

Les bandes participants, a més de les tres esmentades, són les del Centre Instructiu Musical de Torrefiel, Agrupación Musical San José de Pignatelli, A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad, Agrupació Musical Sant Isidre, Agrupació Musical Santa Cecília del Grao, CIM de Benimaclet, Ateneu Musical del Port, SIOAM Benimàmet, Massarrojos, Banda de Música de Campanar, Agrupación Musical Patraix, Agrupació Musical Gayano Lluch, Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí, Agrupació Musical Benicalap, Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís, Societat Musical Unió de Pescadors, CIM Tendetes i la Societat Unió Musical de Tres Forques.

A més dels concerts, Cultura als barris inclou altres propostes como ara poesia, monòlegs d’humor, tallers de manualitats, jocs populars, teatre infantil, màgia, cinema, conta contes, circ, òpera, etc que arribaran a un total de 24 barris.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio