Curs d’estiu – UM L’Horta de Sant Marcel·lí

L’Escola de Música de la Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí organitza el Curs d’Estiu Musical que tindrà lloc del 25 al 30 de juliol del 2016 en el Centre La Salle de Llíria.

El curs està dirigit a alumnes de diferents edats i nivells (elemental, professional i superior). El nombre de places està limitat a 12 alumnes per professor, per garantir una atenció personalitzada i de qualitat i poder treballar de forma diferent al rutinari. Així mateix, la pràctica col·lectiva, la convivència i la dedicació integra a l’estudi de l’instrument és un dels altres trets característics d’aquest Curs d’Estiu Musical. A més, el Centre La Salle reuneix totes les condicions (climatització en totes les aules i estades, instal·lacions i comoditat en l’allotjament) per aprofitar i gaudir aquesta setmana al màxim.

El criteri d’admissió serà per rigorós ordre d’inscripció i es requereix un mínim de 4 alumnes per especialitat. Si esteu interessats, ja podeu reservar la vostra plaça. Més informació i inscripcions:

CursoVerano 2016 UM Sant Marcel.li

Escola de Música de la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí

Centre La Salle

escola d'estiu sant marcelli societat musical música

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio