El CIM de Benimaclet reprèn la seua activitat sociocultural

El Centre Instructiu Musical de Benimaclet reprèn la seua activitat sociocultural.

 

El CIM de Benimaclet, després de les obres de consolidació i aïllament acústic i una volta solucionats els problemes administratius, ha inaugurat la nova temporada d’activitats socioculturals amb un espectacular inici de les festes de Santa Cecília, patrona protectora dels músics.

IMG_8550c

El plugim matinal no va ser obstacle per portar, en alegre i sonor passacarrer, la imatge de la santa a casa de la clavariessa escollida com amfitriona, on passarà tota la setmana.

IMG_8681c

A la tornada de la banda a la seu, el foc de desenes de paelles va espantar el fred del dia humit i típicament tardorenc que la va rebre.

IMG_8763c

Al voltant de 350 persones es van congregar en el carrer en aquesta multitudinària manifestació popular i de confraternitat entre músics, socis i alumnes de l’entitat, ben animada per la batucada Borumbaia.

IMG_8721c

A la vesprada, el primer concert fet a la seu del CIM després de la reobertura va ser iniciat per la Coral Sant Marc de Xert, convidats especials, per a seguir amb la interpretació del “Glòria” d’Antonio Vivaldi per el Cor i l’Orquestra del CIM de Benimaclet, amb gran assistència de públic.

IMG_8968c

La centenària societat musical de Benimaclet, fundada en 1910, ha demostrat, una volta més, la seua gran capacitat d’integració social i la potent força expansiva de la seua dinàmica cultural.

 

Benimaclet

16 de novembre de 2013

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio