En marxa la SMUP CULTURAL

0001La Societat Musical Unió de Pescadors torna amb la quarta edició del cicle d’esdeveniments culturals que tindrà lloc durant els caps de setmana del mes de febrer, del dia 2 al 25, amb un fum d’activitats per a tots els gustos i públics.

Els actes començaran el divendres 2 amb un concert de guitarra a càrrec del dúo Acantun i continuaran el dissabte 3 amb un sopar de socis i un monòleg de Carol Tomás.

El divendres 9 tindrà lloc un recital de percussió i el dissabte 10 i diumenge 11 un taller de música llatina. A més el dissabte hi haurà una conferència a càrrec del compositor i director Ferrer Ferran.

La tercera setmana de febrer continua la SMUP Cultural amb un concert de música llatina (16), un altre dedicat a la música de Disney (17) i la segona edició de la desfilada Cabanyal-New Orleans el diumenge 18.

El cicle conclourà el divendres 23 amb un concert de música de cambra i el diumenge 24 amb un conte musical amb la participació de tots els alumnes. I el diumenge hi haurà paellas per a tots.

Es pot tconsultar el programa sencer de la SMUP Cultural a la web de la societat musical (http://www.smup-elcasinet.org/programa.html) i la seua pàgina de Facebook (https://www.facebook.com/elcasinet/).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio