I MOSTRA DEL LLIBRE I DEL DISC EN VALENCIÀ A BENIMACLET

I Mostra del llibre i del disc en valencià a Benimaclet, 15 de desembre de 2012.

La Universitat Lliure de Benimaclet, l’Associació de Veïns de Benimaclet i el Centre Instructiu Musical de Benimaclet presentem la I MOSTRA DEL LLIBRE I DEL DISC EN VALENCIÀ A BENIMACLET, amb l’aclaridor lema de: El lloc on trobaràs el regal de Nadal que estaves buscant i no sabies com aconseguir. La mostra es celebrarà dissabte, 15 de desembre, a l’espai gastronòmic i sociocultural El Musical de Benimaclet (Carrer Baró de Sant Petrillo, 14), entre les 12:00 i les 19:30 h. A la mostra participaran les llibreries La Traca, Primado i Comercial L’Eixam. Per la part musical, Comboi Records, Discos Oldies i Mésdemil desplegaran els seus materials, amb el suport del Col·lectiu Ovidi Montllor de Músics i Cantants en Valencià.

Al llarg de la jornada hi hauran tallers infantils de manualitats i d’animació lectora (12:00 h), signatura d’exemplars tant literaris com musicals, entrevistes amb els autors de les obres, presentacions de novetats editorials i discogràfiques i alguna que altra sorpresa que ara no podem revelar. La mostra finalitzarà amb el gran concert nadalenc de l’Orquestra Simfònica i Cor del Centre Instructiu Musical de Benimaclet (19:30 h).

Imprimir

Universitat Lliure de Benimaclet:

http://ullbenimaclet.wordpress.com/2012/12/04/i-mostra-del-llibre-i-del-disc-en-valencia-a-benimaclet-15-de-desembre-de-2012/

Benimaclet Viu:

http://trobada2010.blogspot.com.es/2012/12/i-mostra-del-llibre-i-del-disc-en.html

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio