Ildefonso Martos, nou director de Massarrojos

IMG_3390-1Ildefonso Martos Carretero és el nou director de l’Agrupació Musical de Massarrojos

És Professor Superior de Música en l’especialitat de Tuba i ha estudiat direcció davall la tutela del mestre José Rafael Vilaplana, Ramón Ramírez i Llorenç Mendoza entre altres.

Ha sigut membre de l’Orquestra Simfònica de les Illes Balears i de l’Orquestra Simfònica Illa de la Palma de Gran Canària. Quant a la música de cambra ha sigut membre fundador de diverses agrupacions, entre les que cal destacar el quartet de tubes Bido.net; i el quintet de metalls Vent de Llevant.

En la seua faceta de músic de jazz i flamenc és membre fundador de la Bourbon Street Dixie-Band i Reunió realitzant diverses gravacions i gires per Europa.

Com a professor d’ensenyança secundària, és professor de música en l’Institut d’Ensenyança Secundària P.J.O. Sagrada Família de València des de l’any 2004. En el camp de la pedagogia instrumental ha sigut professor i director de diverses escoles de música de la Comunitat Valenciana.

Com a director, ha estat al capdavant de diverses bandes i orquestres de la Comunitat Valenciana, entre elles, la Banda Simfònica de l’Agrupació Musical Alfara del Patriarca, la Unió Musical Santa Maria del Puig i el CIM de Benimaclet.

En l’actualitat dirigix la Banda Unión Musical Pare Basté  i des de 2018 és el director titular de la banda Agrupació Musical de Massarrojos.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio