La Coordinadora es reuneix amb Ciudadanos València

El grup parlamentari Ciudadanos es reuneix amb la Coordinadora de Societats Musicals

El passat dilluns 14 de desembre, la Coordinadora de Societats Musicals de la Ciutat de València (COSOMUVAL) va rebre en la seua seu a Amparo Picó, regidora de cultura del grup parlamentari Ciudadanos i al seu assessor Francisco Varea. A l’encontre van assistir el president de Cosomuval, Miguel Hernández, el secretari Manuel Teruel i els vocals Francisco Perales i Joaquín Martínez. El propòsit de la reunió, segons la regidora de Ciudadanos, era mantenir el contacte a peu de carrer amb aquelles associacions i entitats que formen part de l’essència de la cultura valenciana amb l’objectiu, va afegir Amparo Picó, de “cercar una línia de treball conjunt per a una gestió més adequada del patrimoni històric cultural de València».

reunion-coordinadora-sociedades-musicales-valencia-ciudadanos-amparo-pico-csPer una banda, el president de la Coordinadora va agrair la preocupació i l’ interés per conéixer de prop la realitat de les societats musicals i, per altra banda, va ressaltar la necessitat de col·laborar amb tot l’entramat representatiu de partits per dignificar la presència de la música a la ciutat i la tasca educativa de les escoles de música que sustenten les associacions. «Hem treballat de valent per adaptar-nos als nous temps i intentar mantenir la nostra competitivitat social però mai ens han valorat de debò», va explicar Miguel Hernández.

De la mateixa manera, la Junta Directiva de Cosomuval va descriure les dificultats que les societats musicals, considerades sense ànim de lucre, han de fer front a pesar de l’escàs recolzament de les administracions públiques. En aquest sentit, Amparo Picó va destacar la importància per als valencians de no perdre la memòria i història dels valors culturals i va apostar pel consens, el diàleg i la participació perquè tots els col·lectius se senten representats i escoltats.

Després d’haver-se reunit amb el govern municipal i, també, amb el grup municipal PSPV, la Coordinadora espera potenciar la presència i col·laboració de les Societats Musicals en els actes culturals de la ciutat de València i cooperar per aconseguir una millor organització i capacitat d’actuació d’aquest moviment associatiu que ha caracteritzat durant molts anys la història del territori valencià.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio