La Rambleta acull el segon concert del Cicle de Concerts de Grups de Dones

El centre cultural La Rambleta de València acollirà el pròxim dissabte 25 de novembre a les 12 hores el segon concert del Cicle de Concerts de Grups de Dones que ha impulsat la Coordinadora de Societats Musicals de València. En esta ocasió l’actuació estarà a càrrec del Dueto Armonía, integrat per Esther Puertes Pina (flauta travessera) i Nora Dillana Nuévalos (clarinet) i pertanyent a la Banda de Música Campanar.

Les intèrprets han prepartdo un programa que inclourà dues obres: Duex Duos 1 i 2 per a clarinet i flauta Op.46 de G. Kummer  i Duet Op.19, Nr.1 i Nr. 3  de Georg Friedrich Fuchs. VEURE PROGRAMA

El Cicle forma part del projecte d’igualtat que la Coordinadora està desenvolupant en 2023 sota el lema “Juntes sonem millor” que inclou també un Concurs de Composició de Pasdobles per a Dones Compositores, i compta amb la col·laboració de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge de la Generalitat Valenciana. Totes dues activitats tenen l’objectiu de visibilitzar i posar en valor el paper de les dones en els àmbits de la interpretació de música de cambra i la composició, respectivament.

El cicle continuarà el dissabte 2 de desembre amb l’actuació del trio Atenea en la seu de l’Ateneu Musical del Port (a la qual pertany) i el dissabte 16 amb el concert de Clarifive, formació de música de vent de la Unió Musical Centre Històric de València en la seu de la Banda de Campanar.

Scroll al inicio