La Societat Musical Amics de la Música de Benifaraig a Les Arts

La Societat Musical Amics de la Música de Benifaraig a Les Arts

La Societat Musical Amics de la Música de Benifaraig oferirà el pròxim 15 de maig a les 12 hores un concert dintre del cicle “Bandes a Les Arts” que organitza la FSMCV junt amb el Palau de Les Arts Reina Sofia, en el qual l’entitat commemorarà el seu 10è aniversari.

El concert constarà de dues parts amb un programa de flamenc simfònic i música simfònica pròpia per a banda de música baix la batuta del seu director Jaume Castelló Moragón.

La  primera part és un monogràfic d’obres del compositor Miguel Ángel Font Morgado on trobem un pas doble de concert i dues obres basades en el gènere del flamenc.

La segona part consta de dues obres també d’aquest estil, amb diferents solistes, obres de Antonio Ruda Peco i Cristóbal López Gándara conclou amb una part simfònica, un pasdoble de concert del compositor Antón Alcalde i amb un obra per a banda simfònica d’Andrés Valero Castells.

El concert té una duració aproximada de 70 minuts. L’entrada es gratuïta amb invitacions que podran ser recollides en taquilla fins completar l’aforament.

Scroll al inicio