L’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís ofereix l’últim concert del cicle Cultura als barris

Un concert de la banda de l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís posarà punt i final a la participació de la Coordinadora de Societats Musicals de la ciutat de València (Cosomuval) en els cicles Cultura als barris i Cultura als pobles que organitza cada any l’Ajuntament de València.

Sota la direcció de Dídac Bosch Alcaina, l’actuació se celebrarà el diumenge 20 de novembre a les 12 del matí en el parc de l’Estacioneta del barri de La Raiosa.

La setena edició de Cultura al barris i la sisena edició de Cultura als Pobles han inclòs un total de 26 concerts de bandes de música. Concretament en Cultura als barris han participat l’Agrupació Musical Santa Cecília del Grau, la Unió Musical Centre Històric, el CIM de Benimaclet, el Centre Instructiu Musical de Torrefiel, l’Agrupació Musical de Massarrojos, la Societat Musical La Unió de Tres Forques, l’Agrupació Musical Patraix, la Unió Musical L’Horta de Sant Marcel·lí, la Banda de Música de Campanar, l’Agrupació Musical Sant Isidre, la Societat Musical Poblats Marítims, la Societat Musical Unió de Pescadors, el CIM Castellar-Oliveral, la Societat Musical Barri de Malilla, l’Ateneu Musical del Port, l’Agrupació Musical San José de Pignatelli, l’Agrupació Musical Benicalap, l’Agrupació Musical Gayano Lluch, el CIM Tendetes, el Centre de Música i Dansa de Natzaret, la SIM El Palmar, l’A. C. Falla Jerónima Galés-Litógrafo Pascual Abad i l’Agrupació Musical Carrera Font de Sant Lluís.

Per la seua part, en Cultura als pobles han pres part les bandes de la Unió Musical Santa Cecília de Castellar Oliveral, la Societat Musical Amics de la Música de Benifaraig i la SIOAM de Benimàmet.

Una aposta del consistori per les entitats de la ciutat de València que es valora molt positivament per part de Cosomuval. Segons el seu president, Miguel Hernández, “totes dues iniciatives suposen un reconeixement a la labor artística i social que desenvolupem dia a dia en els nostres barris i contribueixen a visibilitzar als centenars d’homes i dones de les nostres bandes de música així com a potenciar i difondre un ric repertori, acostant-lo a un públic molt variat que té l’oportunitat de gaudir de música de qualitat en un entorn diferent”.

Scroll al inicio