L’Ateneu del Port celebra el concert d’inici de Quaresma

orquestaateneopuertoUn any més, l’Ateneu Musical del Port juntament amb la Junta Major de la Setmana Santa Marinera de València organitzen el ja tradicional  concert d’inici de Quaresma que enguany tindrà lloc el pròxim dissabte 16 de febrer a les 20:30 hores a l’església Nostra Senyora del Roser de Canyamelar-València.

El programa inclourà la Missa Solemnis en Do Major K 66 (1769) «Misa Dominicus» de Wolfgang Amadeus Mozart (1756-1791) interpretada per l’Orfeó d’Aldaia, el Cor Echo Vocis de Sueca i el Cor Cabanilles de la Schola Cantorum d’Algemesí que dirigeixen Francesc Valldecabres, Cèlia Máñez i Júlia Oltra, i l’Orquestra de l’Ateneu Musical del Port (Canyamelar-València) i l’Orquestra Simfònica de la Unió Musical de Llíria. Tots baix la direcció de Beatriz Fernández Aucejo i amb la participació dels solistes Saray García, soprano; Glenda Fernández-Vega, contralt, Mario Méndez, tenor i Miguel Ángel Ariza, baix.

Les activitats de l’Ateneu Musical del Port continuaran el diumenge 25 de febrer amb un concert a l’església de l’Assumpció de Nostra Senyora de Llíria i altre concert especial per a conmemorar el 15 aniversari del TAMA d’Aldaia el diumenge 11 de març.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio