«Música al Carrer», 19 i 20 de novembre de 2016.

Les bandes de música de Poblats Marímits i Sant Isidre portaran “Música al Carrer” a Drassanes i Mercat de Colón.

La Plaça de Drassanes i el Mercat de Colón seran les localitzacions elegides per a les actuacions de la Societat Musical dels Poblats Marítims i de l’Agrupació Musical Sant Isidre per al cap de setmana del 19 i 20 de novembre, emmarcades dins del cicle “Música al Carrer” organitzat per la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la Ciutat de València (Cosomuval) i l’Ajuntament de València.

La Banda Simfònica de la Societat Musical dels Poblats Marítims actuarà el dissabte 19 de novembre a les 17.00 hores en la Plaça de Drassanes, mentre que la banda de l’Agrupació Musical Sant Isidre serà l’encarregada de sonar en l’emblemàtic Mercat de Colón el diumenge 20 de novembre, també a les 17.00 hores.

Aquestes actuacions formen part del Primer Cicle de Concerts «Música al Carrer» que va començar el 17 de setembre i s’allargarà fins l’11 de desembre de 2016 pels carrers de València amb la intenció de portar la música a tots els barris de la ciutat i valorar el treball i la importància de les societats musicals en la cultura valenciana.

cosomuval-concerts-aire-lliure-ajuntament-valènciaLa Societat Musical Poblats Marítims es va crear en l’any 1986 sota la direcció de D. Andrés Mora Carrillo que, junt a la resta de la Junta Directiva, van treballar per disposar d’un local propi on es pogués impartir classes de música i es realitzaren els assaigs de les agrupacions. En 1990 guanyen el 1er Premi de la 7ª edició del Certamen del Mediterrani.  La Societat compta amb uns 60 músics i participa aproximadament en uns 14 concerts a l’any: en parcs i jardins, en els Jardins del Palau de la Música, en la Pérgola del Port, en les Drassanes, el concert del Dia de la Música Valenciana, el Concert Retrobem la Nostra Música, el concert del Dia de la Música Valenciana patrocinat per l’IVAM, el concert de Santa Cecília i Cap d’any, en actes en Falles, Setmana Santa, cavalcada de Reis, carnestoltes, desfilades de moros i cristians, Festa de Sant Vicent Ferrer i en honor del Crist de Natzaret, a més dels actes organitzats per l’Ajuntament de València, la Junta del Marítim i Cosomuval.  Han realitzat actuacions a França, Itàlia Suïssa, Àustria i Alemanya.

L’Agrupació Musical Sant Isidre es va formar gràcies a la unió de la Societat Musical Senabre i l’Agrupació Musical Carteros de València en l’any 1994. L’Escola de Música està formada per més de 60 alumnes entre xiquets i adults i s’imparteixen classes de solfeig i instruments de vents i percussió amb la col·laboració de professors titulats coordinats pel director D. Antonio Martínez Villanueva. La societat compta amb una Banda Juvenil amb 25 alumnes i una Banda Simfònica amb 32 músics titulars.  Durant l’any, l’Agrupació Musical Sant Isidre realitza diferents activitats, concerts, intercanvis musicals i audicions.  Des de l’any 1994 participa activament en els concerts que promouen la Diputació i l’ Ajuntament de València. Cal afegir les seues intervencions en festes patronals i populars de la província de València, així com en cercaviles, processons, desfilades i festes de Moros i Cristians.

Dissabte 19  novembre – 17.00 hores
Plaça de Drassanes: Societat Musical dels Poblats Marítims

Diumenge 20 novembre – 17.00 hores
Mercat de Colón: Agrupació Musical Sant Isidre

Més informació i pròximes actuacions: Cicle de Concerts “Música al carrer” 2016.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio