Comença el Nadal al CIM Benimaclet

Cap de setmana intens per al CIM Benimaclet

Aquest cap de setmana, el Centre Instructiu Musical de Benimaclet, començarà els actes festius de Nadal i acollirà, en primer lloc, la IV Mostra del LLibre i del Disc en València el dissabte 12 de desembre a partir de les 11.00 hores. A la mostra, organitzada per Benimaclet Viu i Universitat Llliure de Benimaclet, podreu trobar les últimes tendències literàries i discogràfiques i fer-les servir com a regal nadalenc.

A més, la Banda Simfònica serà l’encarregada d’omplir de música el Mercat de Colón, dins del cicle de concerts dominicals organitzat per la Coordinadora de Societats Musicals de la Ciutat de València. La cita serà el pròxim diumenge 13 de desembre a les 12.00 hores, tot just després de la cercavila que realitzaran al voltant del Mercat de Colón.

I per últim, l’Orquestra Simfònica de la mateixa societat participarà en el Recital Líric Benèfic organitzat per Esther Ruiz Peluqueria y Estética i que compta amb la col·laboració de la Fundación Proyecto Vivir, la Fundación Dasyc i Save the Children. L’Orquestra Simfònica del CIM Benimaclet oferirà una actuació amb les veus de Laura Cruz, Maria Morellá i Jaime Serra i del pianista Ignacio Aparisi, que ja demostraren el seu talent en el concert homenatge al mestre Carles Salvador.

Trobareu més informació a: www.cimbenimaclet.com/noticies

Orquestra-Sant-Josep-recital-benefic banda-simfonica-cim-benimaclet-mercat-colon Mostra-IV-llibre-disc-valencia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio