Nou director de la Banda de la Unió Musical l’Horta

Juancarlosperezlujan2018Juan Carlos López Luján és el nou director de la Banda Simfònica de la Unió Musical l’Horta de Sant Marcel·lí
Arreplega la batuta de Vicent Pelechano Barberà que ha sigut el seu conductor durant els últims dos anys.

Nascut musicalment al si de la UMH, continuà els seus estudis en els Conservatoris Professionals de València i Castelló on va finalitzar el grau superior de saxòfon. Posteriorment ha realitzat nombrosos cursos de direcció de banda, anàlisi i instrumentació.

Juan Carlos López Luján ha sigut director de l’Escola de Musica de la UMH durant 20 anys, de 1994 a 2014, l’homologació de la qual com a Centre Docent de la Comunitat Valenciana es va realitzar en 2004. És fundador en 1999 de la Banda Juvenil de la UMH, la qual des d’aleshores ha estat sempre sota la seua batuta.

És i ha sigut professor de saxòfon i llenguatge musical, entre altres, de l’Escola de Música de la UMH, de l’Agrupació Musical Santa Cecilia de Sedaví, del Centre Instructiu i Musical de Massanassa, del Centro de Estudios Musicales La Purísima, de l’Escola de Música José María Roig de la Unió Musical de Picanya, de la qual és director actual, i recentment també ha impartit la seua docència al Conservatori Professional d’Ontinyent.

Ha sigut director de 2009 a 2015 de la Banda Juvenil i de la Banda de l’Agrupación Musical Santa Cecilia de Sedaví, amb les quals ha realitzat un gran nombre de concerts dins i també fora de la Comunitat Valenciana i actualment, des del 22 de desembre de 2016, també és titular de la direcció de la Banda de la Unió Musical de Picanya.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio