26. BANDA BENIFARAIG
CICLE DE CONCERTS DE MÚSICA DE BANDA.
Temporada 2020-2021.

Emergent, Menut Palau, Palau Electrònic… Per a quan Bandes al Palau? La presència de la música de banda en el Palau de la Música de València ha sigut constant des de la seua inauguració fa 30 anys, però també en moltes ocasions intermitent i improvisada. Per açò considerem imprescindible un cicle de concerts estable i permanent que estaria organitzat per Cosomuval i que tindria dues modalitats: concerts de bandes i concerts d’altres formacions.

Donat la impossibilitat de realitzar este cicle en el Palau de la Música, caldria buscar un lloc alternatiu a la ciutat. L’entrada als concerts seria gratuïta i la programació estaria recolzada per una convenient campanya de comunicació per a posar en valor aquesta nova proposta.

TERCERA EDAD
CONCERTS AL CENTRES DE LA TERCERA EDAT DE LA CIUTAT.
Temporada 2020-2021.

Es proposa la realització de concerts al centres de la tercera edat ubicats en la ciutat de València amb l’objectiu d’apropar la música a les persones majors i fer-les un poc més agradable la seua activitat diària, animant-los a participar activament en activitats com ara concerts, audicions, tallers, etc.

S’aconseguiria d’esta manera connectar les persones majors amb els membres de les societats musicals dels seus propis barris.

original-online
FORUM D’ESCOLES DE MÚSICA.
València. Febrer de 2020.

L’objectiu d’esta iniciativa va ser la millora de la formació del professorat que imparteix classe en les escoles de música pertanyents a les societats musicals de la Coordinadora.

Les àrees de treball es van centrar en metodologies innovadores de l’ensenyament de la música (Willem, Gabou, Fasolet, etc) i en l’aplicació de les noves tecnologies a través de ponències, tallers i taules redones.

La implicació de les Escoles en l’elaboració del programa va ser totalment col·laborativa, la qual cosa va permetre conèixer les diferents realitats que conviuen en les entitats de la ciutat. Les activitats formatives es van complementar amb actuacions i concerts a càrrec de formacions musicals.El Fòrum va tindre lloc els dies 22 i 23 de febrer de 2020 al Palau de la Música de València.

VIDEO HOMENATGE A LES VÍCTIMES DE LA COVID-19
Any 2020

Més de 180 músics de les societats musicals de Cosomuval van rendir un homenatge a les víctimes de la Covid-19 amb la interpretacio virtual del pas doble Lo cant del valencià.

Una iniciativa amb la qual volem mostrar la nostra solidaritat amb els milers de morts i les seues famílies i el nostre reconeixement a tots els professionals que treballen dia a dia des de fa mesos per tal de superar esta pandemia.

IMG_8976
LES SOCIETATS MUSICALS PER LA IGUALTAT I EN CONTRA DE LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE.
Temporada 2020-2021.

Les societats musicals són agents socials que defensen la igualtat i s’impliquen en la lluita contra la violència de gènere. Homes i dones compromesos que comparteixen valors i els defenen a través de la música. En este sentit, proposem que les societats musicals de la Coordinadora siguen tingudes en compte en l’organització d’activitats en torn al Dia de la Dona o el Dia contra la Violència de Gènere. Una proposta podria ser realitzar concerts commemoratius en les nostres seus amb el suport de l’Ajuntament.

Concierto en la pérgola
MÚSICA A LA PÈRGOLA DE L’ALAMEDA.
Temporada 2020-2021.

La Pèrgola de l’avinguda Alameda va ser fa anys l’escenari d’un cicle de festivals de bandes de música al mes de novembre.

Un espai atractiu, amb molt bones condicions acústiques, que es podria recuperar per tal d’organitzar un cicle a càrrec de les altres formacions musicals que també funcionen al si de les societats musicals com ara grups de cambra, corals, formacions de jazz, etc.