Recital de piano a la SMUTF

Recitales VIULa Unió de Tres Forques organitza un recital de piano oferit per Einar Zarate emmarcat dins d’un conveni de col·laboració entre la pròpia SMUTF i la Universitat Internacional de València (VIU). Aquest recital juntament amb el que tindrà lloc el dissabte 8 de juny a les 19:30, servirà com pràcticum dels alumnes del Màster d’Interpretació Musical de la Universitat Internacional de València.

Einar Zarate. Es va formar al Conservatori Nacional de la Ciutat de Mèxic. El seu debut com a pianista va ser el 1990. Ha tocat en la major part de recintes importants del seu país. També s’ha presentat en innombrables programes de televisió i ràdio; acompanyant diferents gèneres musicals; tant a l’interior de la república com a la capital. El 1998 va ingressar al Conservatori Nacional de Música de la Ciutat de Mèxic, en el qual va acabar la Llicenciatura en Concertista de Piano.

A Estats units ha tocat freqüentment a Texas. A Costa Rica ha actuat durant més de 10 anys. En 2017 va participar en festivals musicals a Itàlia en ciutats com Narni i Siena. Actualment està cursant la fase final del Màster d’Interpretació Musical a la Universitat Internacional de València.

El programa de concert inclourà el Concierto italiano, BWV 971 de J. S. Bach (1685-1750), Sonata para piano nº17 Op.31 n.2 de L.V. Beethoven (1770-1827), Scherzo nº2 de F. Chopin (1810-1849) e Impromptu 2, Op.31 de G. Fauré (1845-1924).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio