Sociedad Musical La Unió de Tres Forques

La Societat Musical La Unió de Tres Forques de València (SMUTF) naix l’any 2005 com a continuació del projecte de creació d’una banda de música en l’Associació Cultural Castella en 1996.

El primer assaig, sota la direcció de César Pallás, té lloc a l’abril de 1998 gràcies a un grup de músics entusiastes que fan possible l’èxit de la iniciativa amb el seu esforç.

La SMUTF és una institució que té com a objectius la difusió i promoció de la cultura, especialment la música i la formació musical dels socis i veïns en un entorn especialment freturós de recursos i entitats d’aquestes característiques.

Un dels majors impulsos i reconeixements en la curta història de la societat arriba en 2008, amb

el primer premi de la secció tercera en el XXXII Certamen Provincial de Bandes de Música de la Diputació de València, celebrat en el Palau de la Música de València i sota la direcció de Rafael Lasso Gómez-Zurdo.

 

En l’escola de música de la SMUTF es formen més de 200 alumnes en multitud d’especialitats diferents, orientant l’educació tant cap al món professional com a l’afeccionat.

 

En l’actualitat, encara que la banda simfònica és el pilar fonamental de la SMUTF, diverses formacions musicals conviuen en la societat: banda juvenil, banda infantil, orquestra, cor… que continuen creixent en nombre i qualitat.

 


Ver mapa más grande

Scroll al inicio