Centre de Música i Dansa de Natzaret Centre de Música i Dansa de NATZARET
Dirección: C/ Mayor de Nazaret, 45 (46024 – València)
Teléfono: 963240065
E-mail: cmdnatzaret@gmail.com
Web: http://www.centremusicanatzaret.es
MAPA


PRESIDENTA
: Gloria Caballero Ganosa
DIRECTOR BANDA TITULAR: VICENTE ROIG GIMENO

ALGUNOS DATOS DE LA SOCIEDAD:
-Año constitución: 1984
-Número de socios 193
– Número de músicos Banda Titular: 35
– Coro titular: 40
– Profesorado: 15
-Número de educandos 85
-Habitantes 6.474


UN POCO DE HISTORIA:

El Centre de Música i Dansa es va crear l’any 1984 per iniciativa de l’Associació de Veïns en col.laboració amb l’Equip Municipal de SS. Començà primerament l’escola de dansa i rondalla. A l’octubre de 1985 s’obrí l’escola de música. El primer director de la Banda va ser el veí del barri de Natzaret i compositor Recard Vilaplana. Al curs 85-86 el Centre aconseguí una “aula” del Conservatori Municipal de València “José Iturbi” que funcionà durant alguns anys.

El CMD durant estos anys ha format tant pel que fa la dansa valenciana, rondalla, banda, de tal manera que ha donat resposta tot un projecte que “…té com a finalitat acostar la música i la dansa al veïnat del barri com a elements importants per a contribuir a la millora de la qualitat de vida”, segons assenyalen els Estatuts del Centre.

Hui el Centre és una realitat consolidada: amb un grup de dansa valenciana i de rondalla, banda de música, coral, escola de música reconeguda des del curs 95-96, Aula Infantil de Música, cor infantil, grup de batukada. Està integrat a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana i presidix la Junta Directiva Elena Zamakola Arítegui.

Tant el grup de dansa-rondalla com la banda, que són els grups més antics, han realitzat nombroses actuacions i han passejat el seu art per diverses poblacions de la Comunitat Valenciana, Mallorca, Saragossa, Madrid, Menorca,etc. i també per Itàlia, Alemanya i França.

La banda es presentà per primera vegada al Certàmen de Bandes de la Diputació de València el mes d’abril de l’any 2000 a la Secció Tercera i li donaren el II Premi.
L’actual director de la banda és Vicent Roig Gimeno, músic amb moltes qualitats i art per a la direcció de bandes .

OTRAS ACTIVIDADES:

  • Batucada
  • Coral

LAS MEJORES FOTOGRAFÍAS:

Comments are closed.