La societat Musical de Benifaraig naix l’any 2011, i es resultat de la iniciativa de musics de la localitat, ja que encara que Benifaraig era i es un poble on la música es part clau de les seues festes i cultura, mai havia tingut una banda de música pròpia.

Durant aquests anys ha participat en nombroses actuacions i concerts, cal destacar les campanyes retrobem la nostra música, campanya d’intercanvis musicals, activitats comarcals que realitza anualment, a mes de participar en diversos festivals, i tant mateix com els concerts al palau de la música de Valencia amb motiu del 1er i 5è aniversari.

Ha participat al Certamen Provincial de Bandes de Música de València que organitza l’excel·lentíssima Diputació de València en els anys 2016 i 2018 aconseguint un segon premi en al seua quarta secció en ambdues ocasions.

Participa activament en la vida cultural del poble, organitza diferents concerts i audicions, a mes manté una escola de música reconeguda per la generalitat valenciana com a centre docent on l’alumnat gaudeix de l’ensenyança de nombroses especialitats instrumentals i a més de diferents conjunts instrumentals destacant la Banda Jove.

 

 

Comments are closed.