Subvencions extrordinàries de l’Ajuntament de València

Subvencions extrordinàries de l’Ajuntament de València

Les societats musicals ja poden demanar les subvencions extraordinàries de l’Ajuntament de València per al sector cultural. Es tracta d’una línia extraordinària d’ajudes per al sector cultural a les quals podran optar les societats musicals.

En total es destinaran 1.520.000 euros, dels quals un milió anirà dirigit a autònoms i empreses i la resta, a associacions sense ànim de lucre. Precisament en el grup d’associacions es troben els membres de la Coordinadora de Societats Musicals de la ciutat de València (Cosomuval), que rebran quantitats econòmiques d’entre 1.200 i 3.500 euros depenent del nombre de socis.

Cal recordar que el passat mes de juny Cosomuval juntament amb la comarca de València-ciutat de la FSMCV va llançar un crit d’auxili davant les pèrdues econòmiques que la Covid 19 estava provocant en les societats musicals i que en aquells moments arribaven a quasi 700.00 euros. Una situació que s’ha agreujat considerablement a principis de curs quan les escoles de música han hagut de prendre un gran nombre de mesures per a garantir la seguretat de la tornada a les classes.

Més informació al web de l’Ajuntament:

https://sede.valencia.es/sede/registro/procedimiento/CU.AY.30?lang=1&fbclid=IwAR20NzqbUIJZ_WN93Bp2qaRInmBr3Xd5-NXiEQTOfMSIko4eHETAdmqGlgU

 

Scroll al inicio