VII CONCURS INTERPRETACIÓ AL CIM DE BENIMACLET

CIM informació, 22 d’abril de 2015.

VII Concurs d’Interpretació, dissabte 9 de maig de 2015, 10:00 h.

28-04-2015

L’objectiu fonamental de l’Escola de Música Hipòlit Martínez és fer possible que tothom puga gaudir de fer música, que arribe al punt que amb els instruments favorits o la veu siga capaç de trobar moments de felicitat creant o interpretant música. Després ja ve tota la resta, allò de la capacitat de treball, l’esforç col·lectiu, la solidaritat altruista, les experiències compartides, les connexions socials i la transversalitat generacional, el desenvolupament de la intel·ligència des d’edats ben primerenques, l’augment de la capacitat de concentració, l’estímul de la sensibilitat artística general i tot el que a través de l’aplicació de les habilitats musicals se’n deriva, què és molt i molt dens. Però per arribar a l’estat de diversió cal, desafortunadament, passar per les etapes de dur treball i sacrifici, cosa que a voltes es transforma en feixuc llast. Així que també encoratgem al nostre alumnat a superar-se a si mateix, a fixar-se les pròpies metes i intentar arribar-hi. Pensem que un concurs és un bon estímul per a la part del nostre alumnat que aspira a assolir nivells de coneixement i destresa superiors, així que hem obert la inscripció en el que ja serà el VII Concurs d’Interpretació Musical del CIM de Benimaclet. Com a edicions anteriors, a la Categoria A hi podrà participar l’alumnat de 3r, 4t i 5é cursos de l’Escola de Música Hipòlit Martínez, mentres que a la categoria B hi seran els estudiants de 1r a 4t d’ensenyaments professionals (o amb la prova d’accés superada) tant si es van formar inicialment a la nostra escola com si no, per poder contrastar nivells, talents i grau de formació. El concurs serà dissabte 9 de maig, així que cal inscriure-s’hi abans del dia 3 de maig: no s’ho penseu! Al llarg dels propers dies anirem contant més coses però, de moment, teniu les instruccions i full d’inscripció, a l’escola i al següent enllaç:

https://drive.google.com/file/d/0B1mBfGe6A7d9dWw4M1pENVJZYWM/view?usp=sharing

28-04-2015-2

I recordeu, de passada, que el concurs d’interpretació de l’any 2013 va ser la primera notícia recollida al butlletí informatiu electrònic número 1 i que us vàrem adjuntar de propina amb el commemoratiu número 100 i que el que va passar l’any passat, com altres moltes coses, el podeu trobar permanentment a la web:

http://www.cimbenimaclet.com/vi-concurs-dinterpretacio-musical-els-guardonats/

 

 

IX Escola d’Estiu, oberta la inscripció per a reserva i pagament fraccionat.

 

Recordem un poc d’història i geografia, que això sempre va bé. Als confins de l’antic Regne de València, a tocar de l’actual província de Conca (Castella – La Manxa), es troba el poble de Sinarcas, antic marquesat hui en dia incorporat a la comarca de La Plana d’Utiel-Requena -què curiosament va passar a formar part de València uns quants segles després- enlloc de als Serrans, com li corresponia per la seua natural disposició i història secular. El poble s’escampa cap al replà de la vall, però des de l’extrem de la vessant de tramuntana de la lloma que el protegeix, és vigilat pel recer de “Las Viñuelas”, al qual s’arriba pel “camí Llops-Llops”. Es tracta de l’alberg on, des de fa uns anys, fem la nostra reeixida i popular Escola d’Estiu. Doncs bé, ha arribat el moment d’anunciar-vos que ja tenim oberta la preinscripció a l’Escola d’Estiu musical més potent, engrescadora, creativa i divertida de tota la contornada, així que reserveu-vos dates i ompliu papers abans que les places disponibles s’esgoten i, de passada, aprofiteu-ne la possibilitat de pagament fraccionat ja que, al contrari del que sembla als discursos polítics, la crisi continua fuetejant-nos immisericordiosament. Recordeu que l’Escola de Música del CIM no només és per als alumnes de la nostra escola, sinó també per a aquells, més grans, que esteu cursant el grau professional, per a músics de les agrupacions i també per a qualssevol altre músic que desitge viure una experiència de convivència musical tan intensiva i enriquidora com la nostra. No deixeu de fer una ullada al que us contàrem l’any passat, vídeos inclosos, demaneu informació a la Secretaria de l’Escola i baixeu-vos l’imprès d’inscripció de la nostra web, que si no hi és encara, hi serà d’ací no res!

http://www.cimbenimaclet.com/exit-redo-de-lescola-destiu-a-sinarcas/

https://drive.google.com/file/d/0B1mBfGe6A7d9WkZzcWNFSFFsclE/view?usp=sharing

 

 

                                                                                                                       .

 

Informació apressada però assenyada a:*

http://www.cimbenimaclet.com/

https://www.facebook.com/cimbenimaclet

https://twitter.com/cimbenimaclet

 

* Consulteu sempre i amb freqüència, a mòbils i tablets, l’app Benimaclet Viu, i també l’apartat de Programació de la nostra web si voleu ser previsors:

http://www.cimbenimaclet.com/programa/

http://www.cimbenimaclet.com/el-cim-a-lapp-benimaclet-viu/

 

 

CIM BENIMACLET – C/Baró de San Petrillo, 14

Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 17:30 h a 21:00 h.

secretaria@cimbenimaclet.com – Telf: 96 369 18 79

Escola de Música del CIM – C/Músic Hipòlit Martínez, 3 baix

escola@cimbenimaclet.com – Telf: 96 369 17 03

triptic concurs20150001

triptic concurs20150002

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Scroll al inicio