CIM informació

 

La Banda torna a la plaça, dimecres 11, a les 22:00 h.

 Enviados)592

També en el marc de les Festes Patronals, la Banda Simfònica tornarà a la Plaça de Benimaclet, però en lloc de a migdia com a la commemoració del Dia de la Música del passat 22 de juny, ara ho farà en horari nocturn, a les 22:00 h. De fet, els nostres músics ja estan preparant-se des de la setmana passada de manera intensiva: el dia 27 d’agost ja van participar a les Festes de Carpesa i no han parat d’assajar. A més del concert gros a la plaça de dimecres, també hi seran a les despertades de dissabte 14 i diumenge 15 i a la processó del Crist de la Providència del mateix diumenge 15 per la vesprada, i més coses que ara i més endavant us contarem. Si sou músics, agafeu força. Si sou pares i mares de músics o parella, cuideu-los tot el que siga possible. I si simplement us agrada la música, veniu a trobar-los, escolteu-los i admireu el seu esforç i sacrifici: allò que fan és proporcionar un bocí més de felicitat a les nostres vides.

 

La Banda també al Congrés AINP-SENEP, dijous 12, a les 20:00 h.

 

Ciència i música coincideixen molt més del que sovint es pensa, així que, per si de cas als nostres valents músics els quedava una estoneta buida, pura temptació per a la mandra, dijous 12 la Banda Simfònica protagonitzarà també el concert inaugural del congrés científic conjunt de l’Academia Iberoamericana de Neurología Pediátrica i de la Sociedad Española de Neurología Pediátrica, el qual es celebrarà al Palau de Congressos de la ciutat de València. Agraïm especialment l’interès personal mostrat pel president del comitè organitzador del congrés, Fernando Mulas, director del Institut Valencià de Neurologia Pediàtrica (INVANEP) i estem segurs que els neuròlegs gaudiran d’un concert espectacular, basat fonamentalment en el repertori del concert del 22 de juny que hem esmentat abans. Podeu trobar més informació sobre la reunió científica ací:

http://www.ainp-senep2013.es/index.html

 

O bé, tafanejar directament el vídeo de presentació:

http://www.youtube.com/watch?v=o6XFL4PPq8I

 

 

 

L’Escola de Música inicia el curs.

 

No oblideu que proper dilluns, 9 de setembre, L’Escola de Música “Hipòlit Martínez” inicia el curs acadèmic. Mentres duren les obres de consolidació i millora de la seu de la societat, algunes classes, especialment d’instrument, seran traslladades de lloc provisionalment. Informeu-vos quan abans millor a través del professorat o de la secretaria del centre dels canvis temporals d’ubicació que us poden afectar. Recordeu que tenim novetats:

  546890_318481044965058_775394921_n

I com a ambientació, res millor ara que dedicar uns minuts a l’actuació de l’Orquestra a l’Ateneu Mercantil de València interpretant “Oblivion”, del gran Astor Piazzolla, i amb la col·laboració especial de Pep Domínguez al saxo, director de la nostra Escola de música:

https://www.youtube.com/watch?v=JJ2SGnP8EDs

 

 

 

 

Informació actualitzada (més o menys) a:

https://www.facebook.com/cimbenimaclet

https://twitter.com/cimbenimaclet

https://www.facebook.com/MagaCimTV

https://twitter.com/MagacimTV

 

CIM BENIMACLET – C/Baró de San Petrillo, 14

Horari de secretaria: de dilluns a divendres de 17:30 h a 21:00 h.

secretaria@cimbenimaclet.com– Telf: 96 369 18 79

Escola de Música del CIM – C/Hipòlit Martínez, 3 baix

escola@cimbenimaclet.com – Telf: 96 369 17 03

 

 

Siento no haber podido publicaros ésto antes… A lo largo de hoy, y si aun tiene sentido, os lo coloco en la página.