Jorge Peiró, primer premi en el concurs de composició  2015 de l’Associació Espanyola de Tubes i Bombardins

societat-musical-el-palmar-valencia-concurs-composicio-2015-aetyb-jorge-peiroJorge Peiró Marco, director de la Societat Instructiu Musical El Palmar, ha aconseguit el 1º premi en el concurs de composició de l’ Associació Espanyola de Tubes i Bombardins (AETYB). L’obra premiada, Flor de Cirerer, és una composició per a bombardí solista i orquestra simfònica, escrita exclusivament per al concurs de l’ AETYB i per a la categoria solista nivell elemental. Segons l’autor en aquesta obra es poden apreciar les qualitats expressives de l’instrument.

Flor de Cirerer va ser la elegida de 32 obres de composició que es van isncriure. Aquest concurs té com a finalitat la promoció del repertori original per a tuba i bombardí a Espanya i, per aquest motiu, les obres guanyadores seran posades a la disposició de l’Associació per a la seua distribució. El lliurament dels premis, es realitzarà durant el FESTIVAL AETYB VALÈNCIA 2016, que tindrà lloc en el Conservatori Superior de Música de València del 16 al 21 de juliol.

Jorge és titulat superior en trombó i bombardí, ha estat solista de l’orquestra simfònica del Vallés trombó de l’Orquestra filharmònica de Màlaga i professor en els conservatoris de Benidorm, Teulada i Mutxamel. Actualment és bombardí de la Banda Municipal de València, activitat que compagina amb l’adreça de banda i composició.

Més informació:

Concurs Composició 2015 AETYB