Els amants de la música de banda podran gaudir diumenge que ve 7 d’octubre de tres concerts dins del cicle Cultura als barris que organitza l’Ajuntament de València. Al matí a les 12h la banda del CIM Castellar-Oliveral actuarà en el barri Vara de Quart-Tres Forques sota la direcció de Manuel Baixauli Ferrer i interpretarà obres de F. Tomo, P. Ketelbey, A. Claverol, A. Carrillos, A. Menken, Pérez Prado, Jef Penders y José Serrano.

A les 18 hores l’Agrupació Musical Sant Isidre actuarà en el barri de la Creu Coberta dirigida per Rafael Lasso Gómez-Zurdo i mitja hora més tard, a les 18:30 hores, tindrà lloc el concert de l’Agrupació Musical Gayano Lluch en la Raïosa sota la direcció de Rafael Vizcaíno Cambra, que ha triat un programa amb obres de José Padilla, Emilio Crbirán, J. M. Izquierdo, José Serrano, Hugo Chinesta i Pascual Marquina.

Estes actuacions formen part dels 21 concerts a càrrec de bandes pertanyents a la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval) que inclou aquest cicle.

La resta d’actuacions tindran lloc als barris de Montolivet, Aiora, Sant Marcel·lí, Benicalap, Campanar, Trinitat, Malilla, Torrefiel, la Llum, Cabanyal-Canyamelar i Malva-rosa.

HORARIS

7 d’octubre. 12 h. Barri Vara de Quart-Tres Forques. CIM Castellar-Oliveral

7 d’octubre. 18 h. Barri La Creu Coberta. Agrupación Musical San Isidro

7 d’octubre. 18:30 h. Barri La Raïosa. Agrupació Musical Gayano Lluch.

FOTO BANDA GAYANO CIM Castellar-Oliveral