visitaribomarzo2019webL’alcalde de València, Joan Ribó, ha rebut hui a Miguel Hernández, president de la Coordinadora de Societats Musicals Federades de la ciutat de València (Cosomuval), i a Manolo Teruel, membre de la seua Junta Directiva, en la seu de l’Ajuntament. Es tracta de la primera reunió que ha mantingut la Coordinadora amb la màxima autoritat municipal des que va accedir a l’alcaldia.

Hernández i Teruel han explicat a l’alcalde la història i trajectòria de l’entitat, així com la seua idiosincràsia i les activitats que desenvolupen. Així mateix, l’han informat de les seues necessitats, enfocades principalment a la recuperació de la subvenció que reben les societats musicals per part de l’Ajuntament i que es manté igual des de 2009, quan es va retallar dràsticament degut a la crisi, i a l’adequació dels llocs on les societats musicals actuen dins de les campanyes municipals de Cultura als barris i Cultura als Pobles.

Cal recordar que Cosomuval va ser guardonada el passat mes d’octubre per l’Ajuntament amb la Medalla d’Or de la ciutat com a mostra de reconeixement del seu treball en favor de la difusió del patrimoni musical valencià i el manteniment de professionals dedicats a la música.